Jövő héten indulnak a Pokémon GO első európai eseményei

2017. szeptember 07.
4.5291
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Miután Amerikában kis túlzással katasztrofális szervezéssel zajlott le az első nyilvános Pokémon GO esemény, az európai összejöveteleket még idő előtt eltolta a Niantic, azonban mint kiderült, a jövő héten már az öreg kontinensen is ellátogathatunk néhány szafari zónába.

Persze ehhez magyarként nagyon-nagyon sokat kell majd utaznunk - ha csak nem élünk éppen külföldön -, hiszen az első eseményre szeptember 16-án kerül sor a Ubibal-Rodamo bevásárlóközpontokban, méghozzá a németországi Oberhausenben (CentrO), valamint Párizsban (Les Quatre) és Barcelónában (La Maquinista).

Ha mindez sikeresen lezajlik, akkor a Pokémon GO szafari zónái októberben további európai városokban is elérhetővé válnak, így október 7-én Koppenhágában és Prágában - ez utóbbi lesz hozzánk a legközelebb -, majd október 14-én Stocholmban és a holland Amstelveenben.

Aki szeretne részt venni a nyilvános eseményeken, az a többi játékossal együtt látogasson el az említett városokba, illetve a megnevezett bevásárlóközpontokba, ahol az esemény alkalmából rendkívül ritka, ideiglenesen befogható zsebszörnyek fognak flangálni a környéken - méghozzá több száz Pokémon GO-rajongó társaságában.

Érdekesség, hogy a szervezők csak azoknak teszik láthatóvá az összes pokémont, akik a helyszínen regisztrálják is magukat - ennek a feltétele a betöltött 13. életév -, az exkluzív szörnyek mellett pedig igazi közösségi élmények, emlékérmek, valamint rengeteg ajándék is várja az érkezőket.
3 hozzászólás

shadaqat

7 éve, 2 hónapja és 6 napja

A vidékiek pedig szopnak mind eddig. mindent a nagyvárosokba és környékükre raknak. A játék még mindig egy rakás ****.

válasz erre

Chico

7 éve, 2 hónapja és 8 napja

Nagyon trükkösen plázákban vannak a gyűjtőhelyek. Mi pénzt beszedhettek ezek azoktól a plázáktól! röhögő smiley

válasz erre

ferencziakos

7 éve, 2 hónapja és 8 napja

Érthetetlen miért marad ki például Budapest.

válasz erre