Június elején jön az Albion Online következő nagy frissítése

2022. május 19.
62.6811
A Sandbox Interactive népszerű MMORPG-je, az Albion Online nyilvánosságra hozta a következő nagyobb tartalom megjelenésének dátumát, valamint néhány részletet arról, hogy pontosan mit is tartalmaz majd.
 

Az Into The Fray címet viselő frissítés számos újdonságot, valamint néhány életminőség-javítást tartalmaz majd, és június 8-án fog megjelenni. A frissítés fénypontja minden bizonnyal a játékban a mágikus pálcák rendszerének átdolgozása lesz. Korábban a botok egy olyan fegyvertípus voltak, amely hasznos lehetett, de többnyire unalmas volt játszani, és a Sandbox felismerte ezt.

Hogy ezt a problémát orvosolja, ez a frissítés figyelemre méltó fejlesztéseket hoz a fegyverek vizuális megjelenésében, hangjában és animációiban, valamint néhány vadonatúj és átdolgozott bot képességet, hogy feldobja az unalmas játékmenetet, amire a mágusok panaszkodtak.

A következő nagy változás a portálvárosok hozzáadása. Ezek a már létező Portal Zones helyére lépnek, és a Királyi Városok kiterjesztéseként szolgálnak majd.
1 hozzászólás

zsenikém

1 hónapja, 2 hete és 1 napja

Vissza is csapódok majd bele!

válasz erre