Jurassic World Alive címmel Pokémon GO-stílusú mobiljáték készül a Jurassic Park alapján

2018. március 08.
6.0031
A Niantic által megálmodott Pokémon GO olyan elképesztő sikert aratott világszerte, hogy most minden fejlesztőcsapat őket akarja másolni, így többek között a Ludia Inc is bejelentette, hogy Jurassic World Alive címmel elkészítenek egy izgalmas klónt.

A kérdéses játék a Jurassic Park franchise-t veszi alapul, ezáltal lehetőségünk nyílik benne szabadon felfedezni környékünket, ott dinoszauruszokat nézegetni és DNS mintákat gyűjteni annak érdekében, hogy saját őslényeket alkossunk magunknak.

Jó hír, hogy a Jurassic World Alive-val nem kell feltétlenül kint futkároznunk a szabadban, egy in-game drónt is elküldhetünk annak érdekében, hogy begyűjtse nekünk a DNS-t, ezáltal akár a saját lakásunkban vagy a kertünkben is megidézhetjük a kiterjesztett valósággal az őshüllőket.

Természetesen a Jurassic World Alive-ban is várhatók PvP küzdelmek, melyek részeként arénában ereszthetjük össze egymással dinóinkat, ha pedig megtetszett volna a dolog, látogass el a hivatalos honlapra, ahol már most elő-regisztrálhatod magadat a játékra, mely Androidra és iOS-re is érkezik hamarosan.

Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

peter97

10 hónapja, 5 napja

Ez marha jó!

válasz erre

Mendez

10 hónapja, 5 napja

Nagyon állat!

válasz erre

Femobilos

10 hónapja, 5 napja

Ez nagyon érdekes! Kicsit gyerekes, de azért tetszik!

válasz erre