Just Cause 3-as tartalmakkal bővült a Hitman Sniper

2017. szeptember 11.
4.7751
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A Square Enix bejelentette, hogy a Just Cause 3-hoz kapcsolódó tartalmakkal bővítették ki az Androidra és iOS-re is elérhető Hitman Sniper című mobiljátékot, aminek köszönhetően egyenesen a mediterrán hatású Medici-szigetére utazhatunk most el.

Az új pályát tartalmazó frissítés részeként a 47-es ügynök többek között kapott egy vadonatúj fegyvert is - The Final Argument név alatt keressétek -, de annak rendje és módja szerint az új célpont sem maradt ki a sorból - ő Marcus Krug, egy tehetős milliárdos lett -, akit erős védelmével együtt a lehető legváltozatosabb formában iktathatunk majd ki.

Az új fegyver mellé ugyanis olyan új eszközök érkeztek még, mint a robbanó aknák vagy az embereket felkapó és tűzijátékként a levegőben megpörgető robbanószerek, de hogy még jobban meggyőzzünk titeket, egy passzív perket is kapott kedvenc kopasz bérgyilkosunk, amely a beszédes Chaos név alatt valóban káoszt csinál a pályán.

Nézd meg az új frissítés minden apróságát az alábbi traileren, vagy töltsd le, illetve a frissítsd a Hitman Sniper-t még ma az App Store-ról vagy a Google Play-ről.

Nézd nagyban ezt a videót!



1 hozzászólás

zsenikém

7 éve, 1 hónapja és 10 napja

De jól néz ki! meglepett smiley

válasz erre