Kedvcsinálót kapott az Ashworld, egy ígéretes poszt-apokaliptikus mobiljáték

2017. január 19.
5.7571
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Az Orangepixel csapata hivatalosan is bemutatta az első kedvcsinálót az Ashworld című mobiljátékhoz, amely egy olyan 2D-s nyitott világú akciózás lesz, amelyet határozottan a Mad Max-sorozat inspirált.

Ennek megfelelően hősünk, Ash egy hatalmas atomháború utáni Földön, egy sivatagos, kietlen világban megpróbálja túlélni a megpróbáltatásokat, miközben mindent és mindenkit elpusztít, aki csak az útjába kerül, legyen az egy rivális banda tagja, vagy éppen egy zombiszerű teremtmény.

Az Ashworld egyébiránt egy kisebb régiókra osztott, ámde hatalmas nyitott világban játszódik, ahol rengeteg küldetés vár majd ránk, hol rabolni és fosztogatni, hol versenyezni kell, de bizonyos esetekben védelmet biztosítani a túlélők számára, míg máskor elpusztítani bizonyos dolgokat.

Az Orangepixel csapata szerint játékuk 98 százalékban elkészült, már csak az utolsó küldetéseket, az achievementeket és a ranglistákat kell összeállítaniuk, így a tesztek után várhatóan még az év elején meg is jelenhet majd az Ashworld.

Nézd nagyban ezt a videót!



2 hozzászólás

peter97

7 éve, 10 hónapja és 13 napja

Nekem ez nagyon retro.

válasz erre

Gólem

7 éve, 10 hónapja és 14 napja

Rohadt jó game lesz! meglepett smiley

válasz erre