Kéne egy Fidget Spinner, de nincs rá pénzed? Itt egy mobiljáték, amivel ingyen hozzájuthatsz!

2017. június 20.
6.6901
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A Fidget Spinner túlzás nélkül az idei esztendő egyik legnagyobb őrülete, ami egyfajta stressz-űző ujjpörgettyűként valóban képes arra, hogy elüssük vele az időnket, és bár ma már egyre több helyen kapható, sokan azonban sajnálják rá a pénzt.

Ha te is ezek közé tartozol, akkor van egy jó hírünk a számodra, alighogy a pörgettyű ugyanis elterjedt a világon, szinte ezzel egy időben megjelentek az első applikációk, amelyek virtuális formában garantálják számunkra a Fidget Spinner élményét.

Az egyik legnépszerűbb ilyen mobiljáték nemes egyszerűséggel a Fidget Spinner névre hallgat, és Androidra, valamint iOS-re egyaránt letölthető, középpontjában a jól ismert pörgettyűvel, amelyet a képernyőn elhúzott ujjunkkal tudunk pörgetésre bírni.

Minél jobbat tudunk pörgetni, annál több pontot kapunk, amiből fejleszthetjük a meglévőket, vagy újabb Fidget Spinnereket vásárolhatunk magunknak. A kérdéses mobiljáték ingyen letölthető az App Store és a Google Play kínálatából, de előre felhívnánk a figyelmeteket, hogy brutális függőséget tud okozni!
nincs még hozzászólás