Kisemberek nagy labirintusa, avagy megérkezett az Outside World: Remembered

2017. január 23.
5.4891
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A Little Thingie fejlesztőcsapata bejelentette, hogy az App Store és a Google Play kínálatában is megjelent végre a nagyszerű Outside World mobiljáték folytatása, amely ott folytatja az izometrikus puzzlert, ahol az előd abbahagyta.

Az Outside World: Remembered mobiljáték esetében ez nemcsak a játékmenetre, hanem Kyrsten történetére is igaz, aki újra elveszik egy idegen világban, és a mi segítségünkkel találhatja csak meg a hazavezető utat, ami inkább hasonlít egy hatalmas útvesztőhöz, amely kapcsán sok esetben nem számít sem a fent és a lent, sem a jobb és a bal.

A kissé szürreális világban így a labirintusból való kiút felkutatása során folyamatosan újabb fejtörők és akadályok állják majd az utunkat, miközben csinos grafika és kellemes hangok várnak ránk.

Ha mindez nem lenne elég, a készítők bejelentették, hogy a mai trendekhez igazítva elkészítik a rajongóknak az eredeti Outside World feldolgozását is, melynek megjelenésére valamikor márciusban számíthatunk.

Nézd nagyban ezt a videót!



App Store és a Google Play kínálatában is megjelent végre a nagyszerű Outside World mobiljáték folytatása, amely ott folytatja az izometrikus puzzlert, ahol az előd abbahagyta.'>
2 hozzászólás

Femobilos

7 éve, 10 hónapja és 10 napja

Ez de aranyos! mosolygó smiley

válasz erre

Gólem

7 éve, 10 hónapja és 10 napja

Sokféle ilyen játék van de ez olyan összeszedettnek néz ki!

válasz erre