Kivették a FIFA Mobile 22-ből a megerőszakolással gyanúsított játékost

2022. február 03.
97.5791
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Az Electronic Arts megszakított minden kapcsolatot a Manchester United játékosával a legfrissebb hírek miatt, Mason Greenwooddal mind a konzolos és PC-s FIFA 22-ben, mind a FIFA Mobile 22-ben.

Ez magában foglalja a piacon lévő kártyákat, a csomagokból való elérhetőséget és az offline Manchester United-csapatokból való elérhetőséget. Nemrég letartóztatták Greenwoodot a volt barátnője megerőszakolásának és bántalmazásának gyanúja miatt; jelenleg minden futballtevékenységtől eltiltották.

Nemrég a közösségi médiában is felröppent a hír, ahol képek és hangfelvételek kerültek napvilágra. A Manchester United hivatalos közleményt adott ki, mely szerint Greenwood további intézkedésig nem játszik és nem edz a klubbal. Ezt követően a rendőrség gyorsan intézkedett, őrizetbe vette a 20 éves játékost.

Ráadásul további hírek is napvilágot láttak, amikor Greenwoodot újra letartóztatták gyilkossággal való fenyegetés gyanújával. További értesítésig továbbra is rendőrségi őrizetben marad.
4 hozzászólás

Chico

2 éve, 4 hónapja

Ronalddo írta:
Óvatosak, de talán még mindig jobb így. Legalábbis jogilag biztos.
Nem biztos, mert ha bebizonyosodik hogy ártatlan (és vagy felmentik), akkor mindenki aki diszkriminálta, komoly perrel nézhet szembe.

válasz erre

Ronalddo

2 éve, 4 hónapja

Óvatosak, de talán még mindig jobb így. Legalábbis jogilag biztos.

válasz erre

SamsungFan

2 éve, 4 hónapja

Durva hogy képesek bárkit leírni azonnal...

válasz erre

Mendez

2 éve, 4 hónapja

Ehhh, pikkpakk tönkretesznek életeket egy vád alapján... szomorú smiley Nem csak a játék miatt nyilván, de mindenhol, ahogy fent is írják. Nem kéne megvárni az ítéletet...? meglepett smiley

válasz erre