Különleges eseményekkel ünnepelhetjük az Asphalt-sorozat 15. évfordulóját

2020. május 06.
16.7281
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Bár kimondani is félelmetes, de idén ünnepli tizenötödik évfordulóját az Asphalt-sorozat, mely mobiljátékos körökben a legjobb autós címek közé sorolható, és a Gameloft ennek apropójából több kapcsolódó eseménnyel gondoskodik az ünneplésről.

Kezdésnek ott lesz a játék hivatalos honlapján ingyen letölthető formában az Asphalt Urban GT verziója, mely a sorozat első, még Java alapú okostelefonokra készült tagja volt, de nem kell aggódni, az Asphalt 8: Airborne és az Asphalt 9: Legends részeként is számíthatunk különleges eseményekre.

A kilencedik epizódban például egészen május 25-ig lehetőségünk nyílik beszerezni magunknak egy Dodge Challenger 392 Hemi Scat Packkot, méghozzá 15. évfordulós jelvényekkel, de május 8-án indul egy évfordulós verseny, melyben a játékosok egy tematikus megjelenésű Lamborghini Venenóért küzdhetnek.

Május 13. és 27. között aztán az Asphalt 8-ban is feloldhatunk magunknak egy ingyenes KTM X-Bow GT4-et, május 22-én pedig itt is lesz évfordulós rendezvény, ahol egy Lamborghini SIAN megnyeréséért körözhetünk a pályákon.

Nézd nagyban ezt a videót!



2 hozzászólás

Ronalddo

4 éve, 3 hónapja és 15 napja

Na akkor teszem is vissza. mosolygó smiley

válasz erre

Tommy

4 éve, 3 hónapja és 16 napja

Hát inkább ez újra mint a Forza Street. wtf smiley

válasz erre