League of Legends: Wild Rift címmel érkezik mobilokra a népszerű MOBA

2019. október 17.
27.1251
A Riot Games hivatalosan is lerántotta a leplet az évek óta pletykált mobilos League of Legends-ről, aminek jóvoltából megtudtuk, hogy nem egy közönséges portot terveznek az alkotáshoz, amit jól mutat a mobiljáték eltérő címe is.

Merthogy a Riot Games League of Legends: Wild Rift címmel hozza majd el mobilokra az alkotást, ami nem közönséges port lévén nem is tartogat nekünk cross-platform lehetőségeket, ellenben a tartalom terén azért nem reformálja meg önmagát, hiszen a jól ismert hősök oldalán csatlakozhatunk a szintén jól ismert, MOBA alapú játékmenet sajátosságaihoz.

Érdekesség, hogy a League of Legends: Wild Rift mobilok mellett konzolokra is megjelenik majd, a rövidebb meccsek mellett pedig twin-stick alapú irányítást, új kollekciós rendszert és megszépült küllemet is kínál nekünk, noha a megjelenésre még várnunk kell egy kicsit, hiszen az csak 2020 végén várható, de a béták már az idei év végén indulnak.

További jó hír, hogy a Riot Games a Teamfight Tactics játékmódot is elhozza külön applikációként mobilra, ami viszont már egy az egyben örökíti át a PC-ről ismert alkotást, ezáltal lesz cross-platform játék is benne. Bétái ugyanúgy már az év végén indulnak, a végleges verzió érkezését pedig jövő év elején várjuk.

Nézd nagyban ezt a videót!

3 hozzászólás

Direktor

9 hónapja, 2 hete

Na az durva! Ez is költözik mobilra!

válasz erre

SamsungFan

9 hónapja, 2 hete

Várható volt hogy nem hagyják ki.

válasz erre

Femobilos

9 hónapja, 2 hete

Ezt azért majd megnézem.

válasz erre