LiquidSky: csinálj gamer PC-t Androidos telefonodból, és játssz PC-s címekkel a mobilodon!

2017. július 13.
9.6331
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
LiquidSky név alatt egy igazán különleges szolgáltatás érkezett meg Androidos eszközökre, aminek köszönhetően a készítők nem ígérnek kevesebbet, minthogy gamer PC-t csinálnak okostelefonjainkból és táblagépeinkből.

A LiquidSky nem más, mint egy applikáció, amely lehetővé teszi, hogy szélessávú internetkapcsolaton keresztül lehetőségünk legyen kedvenc PC-s videojátékaink valós idejű streamelésére akár egy közönséges mobilon is, ezáltal simán tolhatjuk a kis képernyőn bármelyik Call of Duty-t, a Skyrim-et vagy az éppen aktuális FIFA-évadot is.

Az applikáció készítői leszerződtek már a Steam, az Origin, a GOG, a Blizzard és a Humble digitális disztribúciókkal, ergo ha rendelkezünk játékokkal ezeken a rendszereken, akkor a LiquidSky letöltésével a jövőben már Androidos eszközeinken is lehetőségünk nyílik tolni őket akár 1080p-ben és 60fps-sel, amihez természetesen megfelelően gyors internetkapcsolatra van szükségünk.

Hogy a LiquidSky egy csomó pénzbe kerül? Nem feltétlenül, hiszen van ingyenes változata is, ahol bár akadnak várakozási idők, a tárhely is csak limitált ideig áll a rendelkezésünkre, sőt rengeteg a reklám egyaránt akad, de legalább ingyenes. Ha ez zavar, választhatsz havi 20 dollárért egy előfizetést, amivel viszont teljesen korlátlanul tolhatod kedvenc PC-s játékaidat mobilodon is.

Nézd nagyban ezt a videót!



nincs még hozzászólás