Loba lesz az Apex Legends Mobile következő karaktere?

2022. június 07.
73.7381
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A nemrég elrajtolt Apex Legends Mobile ugyan hiába érkezett egy exkluziv hőssel, így is hiányt érezhettünk azért, amiért a nagy gépes verziók harcosaiból nem mindenkit tudtunk irányítani, azonban lehetséges, hogy ez hamarosan megváltozik.

A legújabb frissítésben,a Diamond in the Snow alcímmel érkező kontentben ugyanis megpedzegették, hogy a következő játszható karakter Loba lesz, a támogató osztályú női ügynök, és az is lehetséges, hogy már a következő Battle Pass részeként érkezik.

Ezt azért elképzelhető, mert a Mobile változatban a karakterek feloldásához különböző tárgyakat kell a pályákon összeszedni, így például Fade esetében tíz darab chipet kellett összegyűjteni, amivel őt fel tudtuk oldani. A mostani event alatt gyémánt darabokat lehet szedegetni, ami meg leginkább Lobához köthető, az ő képessége ugyanis, hogy meglátja a magasabb osztályú felszereléseket, ergo van szeme a kincsekhez.

Azonban ezt a gyémántot csak napi egyszer lehet megtalálni, így a június 6-tól 15-ig tartó esemény keretében, minden nap csak egy ilyen tárgyat tudtok megszerezni, így jelenleg nem lehet ezt befarmolni.
2 hozzászólás

Chico

1 éve, 11 hónapja és 16 napja

Még mindig nem próbáltam ki, az a helyzet. Szóval nekem minden karakter új karakter. röhögő smiley

válasz erre

Mendez

1 éve, 11 hónapja és 16 napja

NAgyon nem tudnék rágerjedni erre a hősös dologra. röhögő smiley

válasz erre