Mad Dogs: bandaháborúkra kiélezett agresszív RPG érkezett mobilokra

2018. július 04.
8.2761
Egy igazán szuper kis mobilos RPG-vel örvendeztetett meg minket a Tsartech csapata, akik Mad Dogs címmel a napokban tették elérhetővé Androidra és iOS-re egyaránt legújabb alkotásukat, mely egy csak nagykorúaknak ajánlott, rendkívül agresszív mű lett a sorban.

A játék alapját a körökre osztott csaták adják, melyeket saját bandánk oldalán vívhatunk meg rivális, akár más játékosok által irányított gangek ellen is, miközben a véres küzdelmek során folyamatosan fejleszthetjük csapatunkat, hovatovább változatos küldetéseket teljesíthetünk egy a GTA által ihletett sztoriban, az XCOM és a korai Fallout által inspirált játékmenet társaságában.

A végső cél természetesen az lesz, hogy a gyakran vérfürdőbe torkolló küzdelmek által átvegyük az irányítást a város felett, amit magas minőségű, vértől áztatott grafikai körítéssel élhetünk majd át, számtalan változatos fegyver felhasználásával.

Amennyiben te is szívesen belekóstolnál a Mad Dogs élményébe, a játék teljesen ingyen letölthető az App Store és a Google Play kínálatából, de a Facebookon is találkozhatsz vele.
2 hozzászólás

ferencziakos

8 hónapja, 4 napja

Már jön is.

válasz erre

zsenikém

8 hónapja, 4 napja

Ez jól hangzik.

válasz erre