Már 80 millió letöltésnél jár a Yu-Gi-Oh! Duel Links

2018. november 05.
13.5251
Újabb jelentős mérföldkövet sikerült teljesítenie a Yu-Gi-Oh! Duel Links-nek, a Konami ugyanis bejelentette, hogy megjelenése óta már 80 millió letöltést sikerült produkálnia a legendás anime alapján készült kártyajátéknak.

Ezt az eredményt 2017 óta hozta össze az alkotás, melynek a szekere az utóbbi néhány hónapban lendült meg igazán, hiszen pár hónappal ezelőtt még csak 40 millió körüli értékeket mutatott a számláló, de az 5D frissítés megérkezése új lendületet adott számára.

A Yu-Gi-Oh! Duel Links egyébiránt nemcsak mobilokon produkálta ezt az eredményt, hiszen Android és iOS mellett PC-re is elérhető a játék, melyben az anime összes ismert lapja, teremtménye és szereplője megtalálható.
3 hozzászólás

Mendez

11 hónapja, 5 napja

Az mondjuk érdekes adat lenne hogy konkrétan mennyi ebből a mobil.

válasz erre

Loxar

11 hónapja, 5 napja

Régi módi vagyok
anno leszedtem de az új lapok nekem már nem jönnek át. első évad kártyái voltak a nekem valók inkább. ezeket az egy kör alatt nyersz paklikat nem komáztam eddig egy kártya játékban sem.
Jobb szeretem a lassab gondolkodósabb köröket mondjuk ami olyan 10-15 perc. de ezek szerint sok más embernek azért így is bejön legalább életben marad a yugioh

válasz erre

peter97

11 hónapja, 6 napja

Az még gombócból is sok!

válasz erre