Már él az előregisztráció az Onigiri Heroes című akciódús mobilos MMORPG-re

2021. november 22.
115.5201
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Az Onigiri Heroes egy vadonatúj MMORPG, amely a mitikus ősi Japánban játszódik, méghozzá egy hatalmas világban, amely tele van egyedi épületekkel és karakterekkel, amelyek olyan jellegzetes helyeken jelennek meg, mint Onigashima, Sekigahara, Kiotó és Edo.

Egyedülálló fantáziavilág vár rád, amelyet más játékosokkal együtt is felfedezhetsz. Az Onigiri Heroes egy könnyen játszható és akciódús MMORPG élményt nyújt a játékosoknak, mivel a játék irányítása egy támadás gombból és több képességgombból áll. Egy újonnan bevezetett védekezés és kitérés funkció is elérhető lesz, amely előnyt biztosít a csatákban.

A különböző irányítható karakterek mellett az Onigiri Heroes számos társat is tartalmaz majd, akik a játékos mellett harcolnak. Híres japán harcosok és tábornokok, mint Miyamoto Musashi és Oda Nobunaga választhatók lesznek, míg más egyedi karakterek, mint Ifrit és Gargoyle is jelen lesznek. E karakterek némelyike a játék későbbi részében irányítható is lesz. Már előregisztrálhattok rá a Google Play-en!

Nézd nagyban ezt a videót!



1 hozzászólás

Mendez

2 éve, 6 hónapja és 17 napja

Ment egy reg, hátha jönnek lootok.

válasz erre