Már előregisztrálhattok a Turnip Boy Commits Tax Evasion című mobiljátékra

2022. május 09.
1.4491
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A Graffiti Games és a PID Games bejelentette a Turnip Boy Commits Tax Evasion közelgő mobilos megjelenését, amely május 24-én jelenik meg iOS és Android készülékeken egyaránt.

A népszerű indie címben a játékosok egy humoros kalandba vághatnak bele, miközben rejtvényeket oldanak meg és főnökökkel harcolnak egyszerre. A Turnip Boy Commits Tax Evasion elbűvölő látványvilággal és egy rendhagyó univerzummal rendelkezik, ahol a játékosok egy olyan répa bőrébe bújnak (vagy annak hiányába), aki nem tesz eleget az adófizetési kötelezettségének. Ezután kilakoltatják, és mindent meg kell tennie, hogy visszafizesse az adósságát (a polgármester egyébként egy hagyma).

A játékban mutáns főnökök, mély narratíva és még egy roguelike mód is feldobja a játékmenetet. Rengeteg beszélő gyümölccsel és zöldséggel kell találkoznod, valamint hatalmas dungeonokat kell felfedezned és adóügyi dokumentumokat kell eltüntetned.

Kalapokat is gyűjthetsz, csak azért, mert aranyosak - ráadásul a többféle befejezéssel kísérletezhetsz, hogy kiderüljön, megvan-e benned az, ami ahhoz kell, hogy rendesen elkövetd az adócsalást és megbuktasd a korrupt kormányt.

Irány a Google Play és az App Store!

Nézd nagyban ezt a videót!



4 hozzászólás

Chico

2 éve, 1 hónapja és 9 napja

Ki nem hagynám. röhögő smiley

válasz erre

fonemaker

2 éve, 1 hónapja és 10 napja

Óriási, ment a reg! röhögő smiley

válasz erre

peter97

2 éve, 1 hónapja és 10 napja

Elsőre nagyon bejön. röhögő smiley

válasz erre

SamsungFan

2 éve, 1 hónapja és 10 napja

Nagyon állat! röhögő smiley

válasz erre