Már iOS-re is letölthető a Life is Strange

2017. december 12.
13.7431
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Nagy meglepetést okozott a Life is Strange rajongóinak a Square Enix, a kiadó ugyanis bejelentette, hogy talán a Telltale Games által gyártott kalandjátékok sikerein felbuzdulva ők is elérhetővé teszik mobilra a Dontnod Entertainment által fejlesztett remekművet.

A Life is Strange eredetileg még 2015 elején jelent meg PC-re és konzolokra, és rövid időn belül elképesztő sikert aratott, amit elsődlegesen a nagyszerű történetnek, a különleges koncepciónak, valamint a jól felépített szereplőknek köszönhetett a játék.

Ez a zseniális és egyben számtalan díjjal kitüntetett kaland pedig most végre iOS-re is elérhető lett az App Store-on, egészen pontosan bár megvásárolható, illetve előrendelhető, de a hivatalos közlemény szerint csak december 14-én kapjuk meg az első epizódot az 1090 forintjért cserébe, miközben a második és a harmadik fejezet külön, applikáción belüli fizetéssel szerezhető csak be.

A teljes kaland átélésére azonban egy kicsikét még várni kell, hiszen a negyedik és az ötödik rész valamikor 2018 elején roboghat be. Androidos változat? Az is lesz, csak nem tudjuk még, mikor!
1 hozzászólás

Bencus86

1 éve, 3 hónapja és 17 napja

Ha az egész pakk lenne 1090 akkor még azt mondom ok. De hogy egy rész? Na ne már.

válasz erre