Már iOS-re is tölthető a The Witness, az utóbbi évek legjobb logikai játéka

2017. szeptember 21.
6.0401
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A Thekla Inc csapata néhány órával ezelőtt hivatalosan is elérhetővé tette az App Store kínálatában Jonathan Blow nagyszerű logikai játékát, amely az utóbbi évek legjobb Myst-klónjaként PC-n, konzolokon és Androidon is sokaknak okozott már kellemes perceket.

A The Witness keretein belül egy rejtélyes szigetre kerülünk. Nem tudjuk kik vagyunk, honnan jöttünk, vagy mi a dolgunk, de elindulunk a szabadon bejárható szigeten, ahol logikai fejtörők sokasága, több mint 500 feladvány vár ránk, amelyek azt a célt szolgálják, hogy egyrészt megdolgoztassanak minket, másrészt pedig feltárják előttünk a földrész titkait.

Az erőteljesen művészi megközelítésű The Witness prémium applikációként, 3490 forintos áron érkezett meg iOS-re is, azonban mind megjelenése, mind összetettsége, mind sokórás játékideje alátámasztja ezt a magas árazást.
App Store kínálatában Jonathan Blow nagyszerű logikai játékát, amely az utóbbi évek legjobb Myst-klónjaként PC-n, konzolokon és Androidon is sokaknak okozott már kellemes perceket.'>
nincs még hozzászólás