Már letölthető a Teamfight Tactics, a League of Legends alkotóinak első mobiljátéka

2020. március 20.
18.1541
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Történelmi pillanatnak lehetünk részesei, ha letöltjük magunknak az App Store vagy a Google Play kínálatából a Teamfight Tactics című alkotást, mely friss megjelenésként a League of Legends alkotóinak első mobiljátéka lett.

Mindemellett pedig sokan mérget mernének venni arra, hogy óriási sikert arat majd, hiszen a TFT nem elég, hogy a League of Legends univerzumára épül, de mindemellett egy olyan PvP stílusú autobattler stratégiáról beszélünk a képében, mely elképesztően tartalmas élményekkel kecsegtet, ezáltal lehetőséget kapunk izgalmas karakterekből összeállítani saját csapatunkat, akikkel folyamatos fejlesztések érvényesítése mellett csaphatunk össze másokkal.

A Teamfight Tactics egy vérbeli taktikai játék, melyben valóban sokat számít, hogy milyen karakterekkel és milyen felállásban állunk ki a csatamezőre. Ne szalaszd el a tavasz egyik legjobban várt mobiljátékát, mely mindenkinek szabadon letölthető már Androidra és iOS-re is!

Nézd nagyban ezt a videót!



App Store vagy a Google Play kínálatából a Teamfight Tactics című alkotást, mely friss megjelenésként a League of Legends alkotóinak első mobiljátéka lett.'>
2 hozzászólás

fonemaker

4 éve, 5 hónapja és 6 napja

Na nézzük!

válasz erre

Mendez

4 éve, 5 hónapja és 6 napja

Hétvégén adok neki időt. mosolygó smiley

válasz erre