Már letölthető mobilra a Brawlhalla

2020. augusztus 05.
19.0261
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A Ubisoft és a Blue Mammoth Games gondozásában végre mobilokra is megérkezett a PC-n és konzolokon kifejezetten nagy népszerűségnek örvendő - több mint 40 millió játékost megmozgatott - Brawlhalla című oldalnézetes bunyó.

Ennek köszönhetően ma már az App Store és a Google Play kínálatából is ingyen letölthető - igen, ez is úgy ingyenes, mint bármelyik másik ingyenes mobiljáték, tehát valójában semennyire -, a főszerepben ugyanazzal a tartalommal és élménnyel, mint az eredeti alkotás, ezáltal több mint 50 egyedi karaktert tudunk majd irányításunk alá venni a pályákon.

A Brawlhalla természetesen leginkább az online küzdelmekre koncentrál majd, így találunk benne 1v1 és 2v2 fős meccseket, de 4 fős free for all mókákat is többek között, miközben természetesen a betanító küldetések sem maradtak ki a sorból.

Nézd nagyban ezt a videót!



3 hozzászólás

Celam

3 éve, 11 hónapja és 15 napja

Bencus86 írta:
PC-n nem könnyű. Próbálta valaki, itt milyen?
Ugyanaz, mint PC-n, gamepad nélkül esélyed sincs győzni. Nem egy könnyed kikapcsolódás. Inkább játszok valami mobilos MOBA játékkal, azok legalább élvezhetőek érintőképernyőn is. mosolygó smiley Hamarosan úgyis megjelenik a League of Legends mobilos változata is.

válasz erre

Bencus86

3 éve, 11 hónapja és 15 napja

PC-n nem könnyű. Próbálta valaki, itt milyen?

válasz erre

Mendez

3 éve, 11 hónapja és 15 napja

Nagyon kiváncsi vagyok mit hoztak ki belőle mobilon... nézzük!

válasz erre