Már regisztrálhatjuk magunkat a NetMarble-féle Star Wars mobiljátékra!

2016. november 18.
6.9421
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Hivatalosan is elindult az előzetes regisztráció a NetMarble fejlesztésében érkező, és egyben rendkívül ígéretes Star Wars: Force Arena mobiljátékra.

A kifejezetten a PvP-re fókuszáló, más játékosokkal valós idejű harcot garantáló alkotásban a Lázadók és a Birodalom oldalán tudunk majd küzdeni, méghozzá a jól ismert franchise legismertebb karaktereivel, robotjaival és egyéb gépszörnyetegeivel a középpontban, amelyekből komplett hadseregeket építhetünk fel annak érdekében, hogy legyűrjük ellenfeleinket.

A leginkább a PC-s MOBA-játékok sajátosságaira hajazó Star Wars: Force Arena részeként valós időben 1v1 vagy akár 2v2 fős PvP meccseket is vívhatunk majd, miközben olyan hősök jelennek meg a csatamezőn, mint Luke Skywalker, Darth Vader vagy Ezra Bridger.

Ha te is szeretnéd elsők között, hovatovább értékes jutalmak társaságában kipróbálni a Star Wars: Force Arena mobiljátékot, regisztráld magadat előre a hivatalos honlapon, ahol minél több ember jön össze, annál több értékes jutalom vár majd ránk..

Nézd nagyban ezt a videót!



1 hozzászólás

Gólem

8 éve, 20 napja

Whoááááá de jól néz ki!!! meglepett smiley

válasz erre