Már több mint 5 millió felhasználóval büszkélkedhet a Lineage 2: Revolution

2018. január 11.
2.0061
A Netmarble bejelentette, hogy igencsak jó ötlet volt a részükről mobilokra is leszállítani a Lineage 2 MMO-t, az alkotás ugyanis világszerte már több mint 5 millió játékost tudott maga mellé állítani a megjelenés óta.

Részben ennek, részben az új esztendő apropójának köszönhetően a Netmarble úgy határozott, hogy egészen január 21-ig egy speciális, több részre osztott eventet futtat a Lineage 2: Revolution-höz, így január 18-ig például mindenki kaphat majd 5 Enhance Scroll tárgyat és belépőt az új Tower of Insolence-be, ahol akár 70 szintet is lehetőségünk nyílik végigküzdeni - természetesen értékes jutalmakért.

Ezen felül január 17-ig tart majd a Growth Mentor Event, aminek a lényege, hogy minden ötödik elvégzett küldetés után ajándékot kapunk, amelyek olyan extrák lehetnek, mint a Blessed Scroll Bundle vagy az Enhance Scroll Bundle.

Január 21-ig egyébiránt egyedül az úgynevezett login event tart ki, ami csak annyiból áll, hogy a kérdéses időszakban legalább egyszer jelentkezzünk be a játékba, amiért cserébe néhány extra tárgyhoz férhetünk majd hozzá.
2 hozzászólás

zsenikém

11 hónapja, 3 hete és 6 napja

Nem kispályás! Az még PC-n is szép szám lenne!

válasz erre

ferencziakos

11 hónapja, 3 hete és 6 napja

Az kemény!

válasz erre