Március végén érkezik Európába a nagyszerű Yo-kai Watch mobiljáték

2017. március 23.
7.1911
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Hamarosan végre mobilokon is átélhetjük majd a hordozható konzolokon korábban óriási sikert aratott Yo-kai Watch-sorozat sajátosságait, a Level-5 ugyanis bejelentette, hogy március végén Európában is megjelenik majd a Yo-kai Watch Wibble Wobble.

Az alkotás napra pontosan március 30-án jelenik meg Androidra és iOS-re is a mi régiónkban, középpontjában egy maximálisan a konzolos változat sajátosságait felvonultató élménnyel, ezáltal a végeredmény egy fejtörőkre gazdagon építő szerepjáték lesz, amiben kis hősünk oldalán idegesítő Yo-kai-kkal vehetjük fel a kesztyűt.

Az elragadó, anime hatású grafikájáról ismert alkotásban így a városunkat felforgató rendkívül cuki, de annál idegesítőbb kis teremtmények nyomába eredhetünk, akiket harccal, furfanggal, illetve különféle feladványok befogásával deríthetünk majd jobb belátásra.

Érdekesség, hogy a Yo-kai Watch Wibble Wobble pontosan egy héttel az előtt érkezhet meg mobilokra, hogy a legújabb konzolos rész, avagy a Yo-kai Watch 2: Bony Spirits and Fleshy Souls megjelenik felénk, szóval akár felvezetésnek, akár kiegészítésnek, de érdemes lesz kipróbálni ezt a nagyszerűnek ígérkező mobiljátékot.

Nézd nagyban ezt a videót!



1 hozzászólás

zsenikém

7 éve, 8 hónapja és 8 napja

Aranyos kis game biztos leszedem!

válasz erre