Máris itt a PES 2018 mobilra, és akár David Beckhammel is focizhatunk benne

2017. november 10.
16.1231
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Bár a Konami elméletileg már szerdán elérhetővé tette azt a frissítést, aminek részeként bárki teljesen ingyen felturbózhatta a mobiljára telepített PES 2017-et az új évadra, azonban akkor még akadtak problémák, és mindössze pár órája normalizálódott a helyzet.

Most azonban már határozottan megerősíthetjük, hogy nyugodtan frissítsetek, hiszen a nagy csomagocska nemcsak elérhető, hanem teljesen működőképes is, ezáltal az aktuális szezon változásai mind bekerültek a játékba, aminél azért sokkal többet garantál a PES 2018.

Az alkotás például tartalmaz online multiplayert, de lehetőségünk nyílik barátainkkal végre valós időben is csatározni, sőt mi több, a Konami finomította az irányítást, és elérhetővé tett legendás játékosokat is, aminek hála akár már David Beckhamet is beválaszthatjuk álmaink csapatába.

Ha a PES 2017-et már telepítetted korábban, csak indítsd el a játékot, és frissít magától, ha viszont most van vele dolgod először, az App Store-ról és a Google Play-ről rögtön a PES 2018-ra csaphatsz le.

1 hozzászólás

fonemaker

6 éve, 11 hónapja és 24 napja

De király hogy egy frissítés elég neki! meglepett smiley

válasz erre