Masszív frissítés érkezik a Fire Emblem Heroes-hoz

2017. november 15.
15.7281
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A Nintendo és az Intelligent Systems bejelentették, hogy hamarosan egy minden eddiginél nagyobb frissítéssel gyarapodhat a Fire Emblem Heroes című mobilos szerepjáték, aminek az egyik hozadéka a vadonatúj történet megjelenése lesz.

A sztoriban ugyanis megnyílik majd a Book II, vagyis a második könyv, amelyben megismerhetjük a csodaszép Fjorm jéghercegnő konfliktusát a csúf Surtr-ral, a lángok urával, ami újabb epikus ütközeteket biztosít számunkra, méghozzá két új hölgy karakter, Levateinn és Loki társaságában.

Az új történet nyitójelenetét - csodaszép anime stílusban - az alábbiakban máris megtekinthetitek, de mielőtt elrohannátok videózni, azért még mondanánk pár jó hírt, lévén várhatóan még ma újabb hősökkel is bővülhet a Fire Emblem Heroes.

A Farfetched Heroes nevű bővítmény elhozza közénk Lute-ot a Fire Emblem: The Sacred Stones-ból, Miát a Fire Emblem: Path of Radiance-ból és Dorcas-t a Fire Emblem-ből, de Joshua, a Fire Emblem: The Sacred Stones egyik hőse is feloldható lesz a hamarosan érkező Tempest Trial részeként.

Hogy még teljesebb legyen az öröm, november 27-től egy event is indul a Fire Emblem Heroes keretein belül, ami egy vérbeli summoning eseménynek ígérkezik, vagyis bizonyos hőseinket lehetőségünk nyílik még combosabbá tenni majd.

Nézd nagyban ezt a videót!









1 hozzászólás

ferencziakos

6 éve, 11 hónapja és 27 napja

Hű de rohadt király lett ez a game! meglepett smiley

válasz erre