Még augusztusban iPad-ra is megjelenik a Darkest Dungeon

2017. augusztus 09.
4.6391
A Red Hook Studios már korábban bejelentette, hogy PC-n és PlayStation-konzolokon komoly sikert aratott indie játékuk, avagy a Darkest Dungeon talán mobilokon szintén tiszteletét teheti majd, aminek az első lépése máris bekövetkezett.

A csapat ugyanis megerősítette, hogy még augusztusban iPad-ra is megjelenhet a Darkest Dungeon, amit a Blitworks csapata hoz majd el erre a platformra, maximálisan az érintőképernyőhöz igazított interfész és irányítás társaságában, sőt mi több, a PC-s változat tekintetében cross-save támogatással, így az ott megkezdett játékot táblagépen folytathatjuk és fordítva.

A Darkest Dungeon egyébiránt egy rendkívül sötét hangulatú hardcore szerepjáték, amely körökre osztott csatákkal, horrorisztikus teremtményekkel és rengeteg karakterrel garantál nekünk igazán különleges élményeket, és bár azt egyelőre nem tudjuk, hogy a készítők mennyit kérnek majd el érte, de azt igen, hogy augusztus 24-én roboghat be iPad-ra. Az Androidos változatokról egyelőre nem hallottunk még!

Még augusztusban iPad-ra is megjelenik a Darkest Dungeon - 2. kép

2 hozzászólás

Mordorer

11 hónapja, 5 napja

Na tableten már állat egy ilyen game!

válasz erre

zsenikém

11 hónapja, 5 napja

YESSSSS!!!!!

válasz erre