Még februárban megkapjuk a Dragon Raja MMORPG-t mobilra

2020. február 10.
11.0061
Már csak néhány napot kell kibírnunk ahhoz, hogy az Archosaur Games elhozza végre közénk legújabb, keleten már óriási népszerűséget kiváltott MMORPG-jét, avagy a grafikailag kirobbanó formát képviselő Dragon Raját.

A kérdéses mobiljáték kapcsán már bizonyos, hogy február 27-én számíthatunk érkezésére, méghozzá az App Store-on és a Google Play-en egyaránt, a főszerepben PvP, PvE mókákkal, óriási nyitott világgal, világbossokkal, valós idejű küzdelmekkel, dungeonokkal, battlefieldekkel és megannyi egyéb, a műfajra jellemző érdekességgel.

Ha korábban kimaradt volna a Dragon Raja neve, akkor ne habozz megnézni az alábbi kedvcsinálót, mely alapos összefoglalót ad a látvány és az élmények tekintetében egyaránt a kérdéses MMORPG kapcsán.

Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

peter97

8 hónapja,

Brutális ez a game, nagyon várós már!

válasz erre

Riddick

8 hónapja,

Kegyetlen milyen komoly játék, mind grafikában mind élményben,kár érte mert így láthatatlanba megmondom hogy pay to win alapokra építkezik...(mint az ilyen játékok 100%-a...) kár ezekért a játékokért... inkább lennének havidíjjasok vagy egyszer egy összegért megvevősek...dehát le****ják a játékosokat csak a lóvé kell...
Kár!

válasz erre

rDAVE

8 hónapja,

Majdnem leszedtem már kínai store-ból, de csak kibírtam az európai indítást.

válasz erre