Még idén megjelenik mobilokra a Truck Simulator America, jelentkezz a zárt bétára

2018. július 06.
9.3411
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Az Astragon Entertainment bejelentette, hogy terveik szerint még ebben az évben elérhetővé teszik Androidra és iOS-re is minden idők legjobb mobilos kamionszimulátorát, avagy a Truck Simulator America-t.

A kérdéses játékban körbekamionozhatjuk az egész Egyesült Államokat, melyet egy hatalmas nyitott világban, mintegy 40 nagyvárossal valósítottak meg a készítők, akik a Mack és a Kenworth gyártó ismert gépszörnyeit licencelték a teljes élmény érdekében, melyek nemcsak kívülről, hanem belülről is ugyanúgy festenek majd, mint az eredetiek.

A Truck Simulator America mindemellett egy rendkívül alapos szimulátornak ígérkezik, melyben kamionokat vehetünk, flottát menedzselhetünk, vezethetjük gépeinket, a legkülönfélébb szállítmányokat vihetjük a városok között, és mindezt ráadásul hamarosan ki is próbálhatjuk majd.

A játék végleges változata ugyanis bár csak az év végén érkezik, azonban a készítők a hivatalos honlapon elindították a zárt bétára való jelentkezést, tehát ha nem akarsz lemaradni róla, még ma regisztráld magadat.

Nézd nagyban ezt a videót!



3 hozzászólás

SamsungFan

6 éve, 2 hónapja és 20 napja

Leadva. Ez jó móka lesz. mosolygó smiley

válasz erre

ferencziakos

6 éve, 2 hónapja és 20 napja

Nagyon durva hogy konkrétan minden érkezik már mobilokra is! meglepett smiley

válasz erre

ÁdámC-Ops

6 éve, 2 hónapja és 21 napja

Ki is töltveröhögő smiley Bár én most nagyon várom, hogy az Ovilex kiadja iOS-re a Euro Truck Driver 2018-atröhögő smiley

válasz erre