Még ma elindul a Call of Duty Mobile 10. szezonja

2020. szeptember 10.
95.2671
Az Activision várhatóan még a mai napon minden régióban elérhetővé teszi a Call of Duty Mobile legújabb, szám szerinti tizedik szezonját, mely The Hunt név alatt rengeteg friss tartalommal szolgál a rajongóknak.

Ennek megfelelően érkezik majd két új többjátékos pálya, melyek a Terminal és a Pine névre hallgatnak, megkapjuk az elfoglalásra és védelemre fókuszáló Headquarters játékmódot, de érkezik egy Hardcore mód is, mely valóban csak a legjobbakat várja HP regenerálás nélkül, friendly fire opcióval és így tovább.

A tizedik évaddal együtt indul útnak a Jungle Event is a Call of Duty Mobile-ban, de mindez csak a jéghegy csúcsa lesz, így délután és este már érdemes lesz nézegetni a frissítést, hogy a saját bőrötökön tapasztalhassátok meg a sok újdonságot.
4 hozzászólás

SamsungFan

1 hónapja, 3 hete és 2 napja

Hardcore jól hangzik!

válasz erre

fonemaker

1 hónapja, 3 hete és 2 napja

Friendly fire? Na végre valami nehezítés!

válasz erre

zsenikém

1 hónapja, 3 hete és 2 napja

Engem teljesen elveszített az utóbbi időben a játék. A legutóbbi szezonban már alig léptem be, erre szerintem rá se nézek. Rossz irányba ment, nekem az tetszett benne hogy nem bonyolult a fegyverek fejlesztése meg ilyenek, de most már olyan mint a nagy COD. Akkor inkább játszok azzal...

válasz erre

peter97

1 hónapja, 3 hete és 2 napja

Várjuk várjuk, tegnap már frissült egy nagyot!

válasz erre