Még több pokémon érkezik idén a Pokémon GO-ba

2017. március 02.
5.5781
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A Niantic éppen tegnap erősítette meg a rajongók számára, hogy terveik szerint a Pokémon GO az idén legalább három nagy frissítéssel gazdagodik majd, azonban a spanyol El Periodico munkatársai ezt nem hagyták annyiban, és megpróbáltak újabb részleteket kisajtolni a csapatból.

Ennek érdekében John Hanke, a stúdió vezérigazgatója válaszolt néhány kérdésükre, amiből kiderült, hogy mit is várhatunk a Pokémon GO soron következő nagy kiegészítőjétől, ami Hanke szerint július magasságában válik elérhetővé a rajongók számára.

Hanke kiemelte, hogy a második nagy frissítés biztosan magával hoz majd egy halom új pokémont is, ami mellett új funkciók érkezésére egyaránt számíthatunk, így csapatos versenyekre, valamint kooperatív játékra, azonban a régóta várt PvP küzdelmekről nem esett szó, de ne feledjük: a júliusi után még két további frissítést is kapni fogunk, szóval bármi megeshet.
az idén legalább három nagy frissítéssel gazdagodik majd, azonban a spanyol El Periodico munkatársai ezt nem hagyták annyiban, és megpróbáltak újabb részleteket kisajtolni a csapatból.'>
nincs még hozzászólás