Még várnunk kell egy darabig az Exiles of Embermark megjelenésére

2017. szeptember 11.
3.9441
Az Exiles of Embermark egy igencsak különleges mobilos szerepjátékként mutatkozott be nekünk néhány hónappal ezelőtt, és miután a GDC expón tavaly már meglepően jól mutatott, úgy gondoltuk, hogy a megjelenése sem lehet túl messze.

Sajnálatos módon azonban óriásit tévedtünk, amit a fejlesztők egy aktuális blogbejegyzésben nyomatékosítottak számunkra, amelyben bár az alkotás rengeteg újdonságáról lerántották a leplet, azonban az is kiderült, hogy a játék a közeli jövőben még biztosan nem jelenhet meg, így ha minket kérdeztek, legkorábban jövőre számíthatunk az érkezésére.

Hogy mégis milyen újdonságokról hullt le a lepel a fejlesztői blogon? Címszavakban az Exiles of Embermark például PvE és PvP lehetőségekkel is gazdagodik majd, utóbbihoz pedig külön rank-rendszer készül, ami hasonló lesz a Hearthstone-ban látottakhoz.

Ezen felül a játékban lesznek nehézségi szintek - nehezebb fokozaton több jutalom vár ránk -, és kiderült, hogy karakterünk akár 8 képesség birtokosa is lehet, amelyek közül négy változtatható, de mindegyik fejleszthető is lesz.

Nézd nagyban ezt a videót!2 hozzászólás

SamsungFan

10 hónapja, 4 napja

Kár mert nekem nagyon bejön.

válasz erre

peter97

10 hónapja, 5 napja

Egyáltalán nem vagyok rápörögve, nekem ráér.

válasz erre