Megérkezett a 2.0-s frissítés a PUBG Mobile-hoz

2022. május 11.
66.8091
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A Krafton hivatalosan is kiadta a PUBG Mobile hatalmas, 2.0-s verziójú frissítését, amelynek köszönhetően a játékosok egy megújult Livik térképen, új játékbeli tartalmakban és a népszerű Evangelion című animével közös kollaborációs eseményben merülhetnek el.

A játékosok emellett a Cycle 2 Season 6 új legendás jutalmaira, valamint a továbbfejlesztett csalás elleni intézkedésekre számíthatnak a Fog of War Anti-Cheat System segítségével.

A PUBG MOBILE legújabb frissítésében a játékosok belevethetik magukat a Livik térkép új környezeti átalakításába, valamint megismerkedhetnek egy új járművel, az Utility Task Vehicle-vel. A játékosok a meccs kezdetén egy nyersanyagokkal teli, aranyszínű területen keresztül ragadhatják meg, amit csak tudnak. A finomságok között minijátékok, véletlenszerű ládák és még sok más is található.

Eközben május 19-én új évaddal és új legendás jutalmakkal együtt a Cycle 2 6. szezonja is megjelenik. Ez magában foglalja a tematikus szemüvegeket, ejtőernyőt, maszkot és így tovább.

A rajongók egy izgalmas kollaborációs eseményre is számíthatnak az Evangelionnal, valamint a boltban új Mythic ruhákat kapnak a Crystal Power Squad-tól. Szintén megvásárolható a Csillagközi Kiméra szett, a Floret Fairy szett, Emilia the Materials Scientist és még sok más.
3 hozzászólás

Mordorer

2 éve, 14 napja

Ó de király, vissza is teszem, hátha javult valamit.

válasz erre

Bencus86

2 éve, 14 napja

Ideje telepítenem, talán mostanra normálisan játszható. röhögő smiley

válasz erre

Chico

2 éve, 14 napja

No hát akkor ideje végre ránéznem. mosolygó smiley

válasz erre