Megérkezett a Cuphead az App Store-ra, de sajnos csak átverés volt

2017. december 19.
3.2271
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Remélhetőleg senki sem esett áldozatul annak a csúnya tréfának, aminek részeként egyelőre ismeretlen tetteseknek sikerült áttolniuk az Apple ellenőrző felületén a StudioMDHR nevében a Cuphead című platformert, hogy az mobiljátékos formában is elérhetővé váljon.

Ennek részeként ugyanis tegnap megjelent az App Store-on egy 5 dollárba kerülő fantomapplikáció, amely ránézésre minden téren olyan volt, mint az év legjobb és legkülönlegesebb, ámde csak PC-re és Xbox One-ra megjelent platformere, de hiába fizettük ki érte a kérdéses összeget, cserébe csak egy - egyébként meglepően jó - klónt kaptunk.

Megérkezett a Cuphead az App Store-ra, de sajnos csak átverés volt - 2. kép

Pedig az adatlap készítői valóban mindent megtettek azért, hogy az emberek bedőljenek nekik, így a feltöltött képekre még mobilos kezelőfelületet is varázsoltak, de a TouchArcade gyors közbenjárásának hála az eredeti fejlesztők azonnal jelezték, hogy ez egy átverés, és bejelentették, hogy azonnal egyeztetnek az Apple csapatával a magát a Cuphead mobilos változatának hazudó app törléséről.



Érdekesség, hogy a Cuphead mobiljáték nem véletlenül tévesztett meg annyi embert, hiszen az alábbi videón láthatjuk, hogy a letöltött app milyen drasztikus hasonlóságot mutat az eredetivel. Már-már felmerül a gyanú, hogy egy fejlesztői buildnek sikerült idő előtt kicsusszannia...

Nézd nagyban ezt a videót!



3 hozzászólás

zsenikém

6 éve, 10 hónapja és 23 napja

Pedig egyáltalán nem rossz!

válasz erre

fonemaker

6 éve, 10 hónapja és 23 napja

Pedig ez is de marha jól néz ki! meglepett smiley

válasz erre

Mendez

6 éve, 10 hónapja és 23 napja

Rohadt szemétládák! wtf smiley

válasz erre