Megérkezett a Langrisser Mobile, a legendás SRPG mobilos változata

2019. január 23.
9.1061
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A Zlong Games csapata a korábbi terveknek megfelelően Androidra és iOS-re is elhozta a legendás Langrisser SRPG mobilos változatát, mely a Fire Emblem-sorozat hatásait felvonultatva idézi fel előttünk ezt a klasszikust.

Az App Store és a Google Play kínálatából is teljesen ingyen letölthető mobiljáték a lehető legklasszikusabb formában kínálja nekünk a körökre osztott, erőteljesen a taktikára és a stratégiára építő küzdelmeket, melyek során nemcsak ismert helyszínek, hanem szintén ismerős karakterek is megjelennek a pályákon.

A Langrisser Mobile ráadásul mindezt egy zseniális történettel, átfogó fejlődési rendszerrel, elragadó anime hatású művészeti stílussal, valamint PvP küzdelmekkel kínálja. Akár ismerted az eredetit, akár most találkozol először a Langrisser névvel, a mobilos változat letöltése erősen ajánlott!
korábbi terveknek megfelelően Androidra és iOS-re is elhozta a legendás Langrisser SRPG mobilos változatát, mely a Fire Emblem-sorozat hatásait felvonultatva idézi fel előttünk ezt a klasszikust.'>
2 hozzászólás

Femobilos

5 éve, 8 hónapja és 8 napja

Nem ismerem, de kipróbálom. Fire Emblems nagyon jó.

válasz erre

peter97

5 éve, 8 hónapja és 8 napja

Nem néz ki rosszul.

válasz erre