Megérkezett a Livik pálya a PUBG Mobile-ba

2022. április 25.
1.4441
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A PUBG Mobile rengeteg okot ad a játékosoknak az ünneplésre a jövő hónapban megjelenő hatalmas 2.0-s verziójú frissítéssel - a rajongók különösen az újonnan továbbfejlesztett Livik térképet, valamint a BLACKPINK-kal, az EVANGELION-nal és a The Great British Teddy Bear Company-val való izgalmas kollaborációkat ismerhetik meg.

A PUBG Mobile legújabb frissítésében a játékosok a Livik térkép hivatalos verziójában merülhetnek el, ahol egy 2x2-es méretű térképen küzdhetnek meg, és élvezhetik a különböző játékstílusokat és építészeti megoldásokat minden egyes tematikus területen.

Ez magában foglalja a Midtstein városi területet, a széles utakat és Blomster új focipályáját, az új logisztikai központot (korábban az eredeti Lumbar Yard) és az új Iceborgot.

A játékosok új közlekedési eszközökkel, például a négyüléses UTV-vel, amely mindenféle terepviszonyokkal megbirkózik, is bejárhatják Liviket. A járműveket korábban megközelíthetetlen területekre is elindíthatod, hogy aktivitási jutalmakat szerezz.

Nézd nagyban ezt a videót!



3 hozzászólás

peter97

2 éve, 1 hónapja és 24 napja

Nem vagyok nagy PUBG-s de gondolom ez nagyon várt pálya mosolygó smiley úgyhogy meg is nézem mi olyan hűha.

válasz erre

SamsungFan

2 éve, 1 hónapja és 25 napja

Meglesem!

válasz erre

Ronalddo

2 éve, 1 hónapja és 25 napja

Állat nagyon!

válasz erre