Megérkezett a nagy Pokémon GO frissítés

2017. február 17.
6.6531
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A Niantic a korábbi ígéreteknek megfelelően elérhetővé tette a Pokémon GO eddigi talán legnagyobb frissítését, aminek köszönhetően már te is letöltheted magadnak a bővítményt, illetve nekikezdhetsz a több mint 80 új zsebszörnyeteg levadászásának.

A második generációs pokémonok mellett az új frissítés egy halom újdonságot is hozott még a játékba, ezáltal új csata mechanikákat, két új Berry-t, új avatár kosztümöket és beállítási lehetőséget, valamint egy új éjszakai módot.

Ezen felül bónusz cukrokat kapunk minden egyes elfogott újgenerációs pokémonért, de a készítők rengeteg javítást is eszközöltek, ezáltal orvosolták az Apple Watch stabilitási problémáit, de fixálták a különféle bugokat és szövegeket is.

Egy kis apróság a rajongóknak Eevee evolúciójával kapcsolatban, hogy a kérdéses kis pokémont nem szükséges különféle fáradtságos munkával az egekig fejleszteni az evolúcióhoz, elég lesz csak jó nick nevet megadni neki ehhez.

Ha tehát fogtunk egy Eeevee-t, és szeretnénk belőle Jolteont, csak írjuk be névnek a Sparky-t. Ha Vaporeon-ra vágyunk, adjuk meg névnek a Rainer-t, és míg Flareon esetén a Pyro nevet kell alkalmaznunk, Esperon feloldásához a Sakura névvel kell ellátni a kis apróságot.

Ezen felül még Umbreon-ná alakíthatjuk át a szörnyecskét, amihez a Tamao nevet kell megadnunk a játékban. Íme egy videó arról, hogy miként működik mindez a gyakorlatban!

Nézd nagyban ezt a videót!



nincs még hozzászólás