Megérkezett a The Sims Mobile végleges változata

2018. március 07.
7.2311
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A korai változatot követően az Electronic Arts tegnap hivatalosan is elérhetővé tette Androidra és iOS-re is a legújabb The Sims mobiljátékot, melyet mostantól teljesen végleges formájában, teljes tartalmával élvezhetünk mindkét platformon.

A The Sims Mobile címre keresztelt alkotás azon túl, hogy teljesen ingyen letölthető bárkinek, kiköpött mása lett a PC-s és konzolos The Sims-játékoknak, ezáltal ugyanúgy megalkothatjuk benne alteregónkat, öltözködhetünk, karriert építhetünk, családot alapíthatunk, felhúzhatjuk és berendezhetjük saját otthonunkat, valamint szabadon élhetjük második életünket.

Ha te is bolondulsz a The Sims-sorozatért, egy percig se késlekedj tovább a The Sims Mobile letöltésével, amit már az App Store és a Google Play kínálatából is elérhetsz magadnak.

3 hozzászólás

Chico

6 éve, 7 hónapja és 23 napja

Gépen is nagyon utáltam! röhögő smiley

válasz erre

peter97

6 éve, 7 hónapja és 23 napja

Nagyon kemény időrabló de akkor is belefogok. röhögő smiley

válasz erre

rDAVE

6 éve, 7 hónapja és 23 napja

Én leszedtem tavaly még mikor (Brazil) régiózáras volt, de szerintem nagyon szétzúzták az eredeti Sims alapjait. Arról nem is beszélve, hogy mindenben meglátták a fizetős rész lehetőségét. Telefonos Simcity-vel ugyanezt tették, az is gagyi. Telóra a klónok jobbat hoznak össze... Azért megnézem változott-e valami.

válasz erre