Megérkeztek a Street Fighter V karakterek a Shadowverse mobiljátékba

2017. május 03.
7.2611
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A Shadowverse - mint korunk egyik legnépszerűbb kártyás mobiljátéka - a mai napon egy újabb eseménnyel gyarapodott, aminek részeként a Street Fighter V című bunyós játék karakterei váltak elérhetővé az alkotás keretein belül.

Mielőtt bárki megörülne, a lehetőség egy limitált ideig tartó crossover event részeként valósult meg, így ha május 25-ig nem élünk a lehetőséggel, akkor vélhetően soha többé nem lesz lehetőségünk arra, hogy beszerezzünk magunknak olyan harcosokat, mint Cammy (Forestcraft), Chun Li (Swordcraft) vagy Juri (Runecraft), akik egytől egyig a Shadowverse sajátosságait magukra aggatva jelentek meg a játékban.

Hogy a készítők elősegítsék a gyűjtögetést, minden egyes rajongónak, aki az említett időpontig betölti a játékot, 9 ingyen letölthető kártyacsomagot adnak ajándékba, ami mellett sok-sok játék után, valamint természetesen valós pénzért is lehetőségünk nyílik lecsapni az egyes kártyacsomagokra.

Ha mindez nem lenne elég, az eventtel együtt a Shadowverse kampánya kapásból három vadonatúj fejezettel gazdagodott, melyeket Arisa, Erika és Luna oldalán élhetünk majd át - természetesen az eseményt követően is.
nincs még hozzászólás