Megjelenési dátumot kapott a Crash Bandicoot: On the Run

2021. március 03.
144.0301
Napra pontos megjelenési dátummal gazdagodott a Crash Bandicoot: On the Run, így az idei év egyik, ha nem a legjobban várt mobiljátéka kapcsán végre kiderült, hogy már tényleg nem kell sokáig várnunk rá.
 

Olyannyira nem, hogy a King bejelentése szerint a free to play formában érkező 3D-s auto-runner egészen pontosan március 25-én kerülhet majd fel az App Store és a Google Play kínálatába egyaránt, tehát még ebben a hónapban lecsaphatunk rá.

A játék minden tekintetben a klasszikus Crash Bandicoot élményre kíván hajazni, mégpedig több mint 10 órát felölelő játékidő társaságában, klasszikus karakterekkel, feloldható tárgyakkal, craftolással, bázisépítéssel, egyszóval egy sor érdekes és izgalmas lehetőséggel a középpontban.
5 hozzászólás

sany1k6

1 hónapja, 1 hete és 5 napja

Húúúdejóóóóóleeeeeeesz, van sok fölösleges 10000 Ft-om!!!! Mert ingyen, nem sokáig lehet jutni. Majd rájön mindenki. Bocs, nem akartam senkit megbántani. Töltsétek bátran! (Sajnos pénzlehúzós lesz. Próbáld ki. A Google-ba írd be hogy, Crash Bandicoot: On the Run 0.7.9230 apk

válasz erre

Bencus86

1 hónapja, 1 hete és 5 napja

De ****a lesz ez!

válasz erre

SamsungFan

1 hónapja, 1 hete és 5 napja

De nagy királyság lesz ez!

válasz erre

Mordorer

1 hónapja, 1 hete és 6 napja

Ahh de király. Mondjuk jó lett volna kicsit előbb, amikor szabin vagyok de sebaj.

válasz erre

peter97

1 hónapja, 1 hete és 6 napja

Nagyszerű hír! Nagyon várós!

válasz erre