Megjelent a Cosmic Express, indulhat a kozmikus vonatozás

2017. március 18.
6.8121
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A Good Snowman is Hard to Build fejlesztőcsapataként megismert Draknek bejelentette, hogy az App Store és a Google Play kínálatában is megjelent Cosmic Express címre keresztelt legújabb mobiljátékuk, amelyért 1400 forintnak megfelelő összeget kérnek el.

Az alkotás egy nagyon aranyos kis puzzler lett, amelynek a lényege az, hogy egy kozmikus terepasztalon egy olyan pályát alkossunk kis űrvonatunk számára, ami azon túl, hogy eljut A pontból B-be, mindemellett érinti az adott helyszínen elhelyezett legtöbb objektumot is az erőforrások begyűjtése és egyebek érdekében.

A Cosmic Express-ben minél magasabb szintre jutunk, annál nagyobb és összetettebb pályák várnak majd ránk, de inkább beszéljen helyettünk az alábbi gameplay felvétel, amely jobban képes bemutatni mindezt.

Nézd nagyban ezt a videót!



App Store és a Google Play kínálatában is megjelent Cosmic Express címre keresztelt legújabb mobiljátékuk, amelyért 1400 forintnak megfelelő összeget kérnek el.'>
1 hozzászólás

SamsungFan

7 éve, 8 hónapja és 18 napja

Ez nagyon aranyos. mosolygó smiley Az ára meg (igaz nekem sok) elfogadható, mert az ilyen típusú játékok állandóan meg vannak tömve reklámmal, meg öt élettel meg ilyenekkel. Ez legalább nincs.

válasz erre