Megjelent a Creature Quest, a Might and Magic-sorozat alkotójának mobilos szerepjátéka

2017. január 26.
5.7631
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Jon Van Caneghem kétség kívül egy igazi legenda, aki a nyolcvanas évek óta olyan zseniális videojátékokat álmodott meg és segített elkészíteni, mint a Might and Magic- és a Heroes of Might and Magic-sorozatok, vagy a King's Bounty.

A legendás dizájner bár idén már 54 éves, azonban a VC Mobile Entartainment égisze alatt továbbra is a játékok szenvedélyében él, így nemrégiben megalkotta legújabb művét, amely Creature Quest címmel világszerte megjelent Androidra és iOS-re is a napokban.

A Creature Quest egy gyűjtögetős stratégia-szerepjátékként lehetőséget ad számunkra, hogy részesei legyünk egy varázslatos kalandnak, miközben különféle karaktereket és szörnyeket gyűjtögetünk össze - több mint 500 eltérő darabbal találkozhatunk benne -, felfedezzük a világot, fejlesszük képességeinket, küldetéseket osszunk meg és természetesen nagyokat csatázzunk egy taktikus, körökre osztott harcrendszerben.

A játékban PvE és PvP mód egyaránt megtalálható, és miközben lehetőségünk nyílik guildeket felépíteni, az izgalmas ütközetek mellett napi események, küldetések, kihívások és egyebek is várnak a játékosokra. A legjobbat azonban még nem is mondtuk: a Creature Quest ingyen letölthető az App Store és a Google Play kínálatából!

Nézd nagyban ezt a videót!



nincs még hozzászólás