Megjelent a Mordheim: Warband Skirmish, egy taktikai RPG a Warhammer univerzumban

2017. május 26.
7.4101
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A Games Workshop ingyen letölthető formában egy igazán összetett és különleges szerepjátékot küldött fel az App Store és a Google Play kínálatába is Mordheim: Warband Skirmish címmel, amelyben Mordheim városában kell helyreállítanunk a rendet.

Bár az alkotás a Warhammer univerzumban játszódik, azonban nem a szörnyekre helyezi a hangsúlyt, hanem az emberekre, valamint egy fiktív polgárháborúra, amelyben a hasonló címmel megjelent táblás szerepjáték sajátosságait ismerhetjük meg izgalmas, körökre osztott harcokkal, fejlődési rendszerrel, karakterépítéssel és változatos pályákkal.

A Mordheim: Warband Skirmish keretein belül egyébiránt három különböző típusú zsoldost vehetünk irányításunk alá, akik a Reiklanders, a Middenheimers és a Marienburgers lesznek, de a későbbiekben újabbak érkezhetnek a játékhoz, így nemsokára a patkányembereknek csúfolt Skavenek is csatlakozhatnak a felhozatalhoz. Kipróbálnád? Töltsd le ingyen!

Nézd nagyban ezt a videót!



App Store és a Google Play kínálatába is Mordheim: Warband Skirmish címmel, amelyben Mordheim városában kell helyreállítanunk a rendet.'>
nincs még hozzászólás