Megjelent a Ninja Spinki Challenges, a Flappy Bird fejlesztőinek új mobiljátéka

2017. január 28.
4.9481
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Volt egy időszak, amikor a játékvilágban kis túlzással mindenki a Flappy Bird sikereiről beszélt - ez nem véletlen, hiszen az App Store legtöbbet letöltött játékává vált -, így érthető, hogy amint a készítők alkotnak valami újat, arra rögtön odafigyel a világ.

Ha te is szép emlékeket ápolsz a Flappy Bird kapcsán, akkor ismerkedj meg az alkotók legújabb dobásával, amely Ninja Spinki Challenges címmel egészen más élményt garantál, mint az említett sikerjáték, ellenben így is megérdemli a figyelmet.

A Ninja Spinki Challenges betöltésével egy nindzsa cica felett vehetjük át az irányítást, akivel mini-játékok egész sorozatával találkozhatunk, így hol dobócsillagokkal kell ügyeskednünk, hol ágyukkal, a lényeg, hogy teljesítsük az adott szintet.

A játék teljesen ingyen került fel az App Store és a Google Play kínálatába, így készüljetek fel arra, hogy minden szint után reklámok egész sora vár majd ránk.
2 hozzászólás

Maniac

7 éve, 9 hónapja és 10 napja

Mendez írta:
Flabby Bird nem egy emberes game? Nem csapat csinálta hanem egy srác, egy éjszaka alatt. Legalábbis a városi legendák szerint..
Nem, a Flappy Bird-ben - ahogy neve is mutatja - egy madarat irányítunk. mosolygó smiley Egy srác csinálta, de csakhamar lett körülötte csapat is, amint jött a népszerűség. Az egy éjszakás dolog pedig tényleg csak városi legenda. mosolygó smiley

válasz erre

Mendez

7 éve, 9 hónapja és 11 napja

Flabby Bird nem egy emberes game? Nem csapat csinálta hanem egy srác, egy éjszaka alatt. Legalábbis a városi legendák szerint..

válasz erre