Megjelent a Pokémon: Magikarp Jump, a legújabb Pokémon mobiljáték!

2017. május 26.
7.4061
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A The Pokemon Company elérhetővé tette az App Store és a Google Play kínálatában is a legújabb Pokémon mobiljátékot, amely egy igazán őrült ötleten alapul ugyan, de az első visszajelzések alapján csak úgy kajálják a rajongók.

Mindez pedig nemcsak azért van így, mert az alkotás ingyen letölthető, hanem azért is, mert az alkotás elegyíti a tamagocsik és a szerepjátékok élményét, ezáltal betöltését követően egy Magikarp vízi pokémont vehetünk irányításunk alá, akivel számtalan izgalmas kalandban vehetünk részt, de a leginkább lényeges az lesz majd, hogy a halacskát egyre magasabb szintre fejlesszük a speciális tréningek során.

Erre azért lesz szükség, hogy Magikarp oldalán versenyeket nyerjünk, ezáltal a Pokémon univerzumának egyik leggyengébb zsebszörnyének tartott apróság végre megmutathatja mit tud: lévén ugróversenyben hívhat ki más Magikarpokat. Hogy miként működik ez a gyakorlatban? Van egy videónk is hozzá:

Nézd nagyban ezt a videót!



App Store és a Google Play kínálatában is a legújabb Pokémon mobiljátékot, amely egy igazán őrült ötleten alapul ugyan, de az első visszajelzések alapján csak úgy kajálják a rajongók.'>
1 hozzászólás

Gólem

7 éve, 5 hónapja és 25 napja

Haláli egyébként, de nem játszanék vele. Időgyilkos. röhögő smiley

válasz erre