Megjelent az Asphalt Xtreme, egy mobiljáték az extrém autóversenyek kedvelőinek

2016. november 03.
7.4461
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha imádod az autós mobiljátékokat, és szeretnél végre valami igazán extrém élményt is megtapasztalni a mobilodon, akkor itt az idő, hogy rápillants a Gameloft legújabb alkotására, avagy az Asphalt Xtreme-re, amely ingyen letölthetővé vált a Google Play és az App Store kínálatában is.

Az Asphalt Xtreme egy off-road stílusú versenyjáték lett, amely az Asphalt-sorozat legújabb részeként lehetőséget ad arra, hogy buggie-k, monster truck-ok, homokfutók, kamionok vagy terepjárók volánja mögül csatlakozzunk az őrült száguldáshoz.

A több mint 35 különféle járgány 7 típusra osztottan kapott helyet az alkotásban, és köztük olyan neves gyártók gépeit is megtalálhatjuk majd, mint a Jeep, a Ford, a Mercedes, a Predator, a Dodge vagy a Chevrolet, amelyeket ráadásul még saját ízlésünkhöz is igazíthatunk.

Az egyjátékos élmények mellett az Asphalt Xtreme 8 játékost támogató multiplayerrel is kecsegtet a rajongóknak, méghozzá a világ legkülönfélébb helyszíneivel, így a Nílus völgyétől kezdve, Thaiföld erdein át Detroid fémbányáiig bezárólag mindenhol átadhatjuk magunkat a terepversenyzés örömeinek.

Nézd nagyban ezt a videót!



Google Play és az App Store kínálatában is.'>
2 hozzászólás

Femobilos

8 éve, 14 napja

Mendez írta:
Eléggé beszippant a game, vigyázzatok vele! röhögő smiley
Az a jó! mosolygó smiley

válasz erre

Mendez

8 éve, 14 napja

Eléggé beszippant a game, vigyázzatok vele! röhögő smiley

válasz erre