Megjelent az Intruders Robot Defense, egy vérbeli robotos tower defense stratégia

2017. március 20.
6.9161
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A mobilos tower defense stratégiák kedvelőinek legnagyobb örömére a Must Play Games csapata elérhetővé tette az App Store és a Google Play kínálatában is Intruders Robot Defense címre keresztelt legújabb alkotásukat.

A kérdéses mobiljáték egy vérbeli tower defense stratégia lett, amely az unalomig ismert fantasy és mitológiai témák helyett egy robotos sci-fi világban játszódik, amelyben HD minőségű grafika társaságában azt a feladatot kapjuk, hogy megvédjük bázisunkat a hordákban érkező idegen robotoktól.

Az Intruders Robot Defense összesen négy helyszínt és mintegy 80 pályát tartogat számunkra, a nagy védekezés során pedig a jól megszokott módon különféle ágyúkkal, lövegekkel és egyéb ütegekkel nyílik lehetőségünk arra, hogy megpróbáljuk megállítani az ellenséges gépek hordáit, miközben fejleszthető arzenálunk lézerekből, rakétavetőkből és egyéb érdekességekből tevődik össze.

Sőt mi több, az Intruders Robot Defense több játékmódot is tartalmaz - Rush, Time-Attack, Selected Turrets és Max Turrets -, aki pedig szeretné, a Play Áruházból egy reklámokkal felvértezett ingyenes változatot, az App Store-ról pedig egy 2 dolláros, reklámmentes változatot szerezhet be magának.

Nézd nagyban ezt a videót!



nincs még hozzászólás