Megjelent és ingyen letölthető a Carmageddon Crashers

2017. augusztus 08.
6.3231
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A Stainless Games csapata bejelentette, hogy végre valahára elérhetővé vált az App Store és a Google Play kínálatában is a Carmageddon Crashers című mobiljáték végleges változata, amit így most már bárki szabadon letölthet magának.

A legújabb Carmageddon-játék ugyanis teljesen ingyen elérhető, az eredeti formulával ellentétben azonban itt nem egy szabad világ, hanem egészen kötött élmények várnak ránk, méghozzá fejleszthető, erősíthető, power upokkal bővíthető autókkal, amelyekkel az lesz a feladatunk, hogy különféle frontális ütközések részeseivé váljunk úgy, hogy lehetőleg mi szenvedjük a kisebb sérülést ellenfelünk kárára.

A Carmageddon Crashers részeként tehát a célunk az lesz, hogy mindenkit kiüssünk, a kishalakat és a nagy főellenfeleket egyaránt. Ha még mindig itt vagy, akkor utoljára mondjuk el: a játék ingyen letölthető Androidra és iOS-re is, szóval hajrá!
App Store és a Google Play kínálatában is a Carmageddon Crashers című mobiljáték végleges változata, amit így most már bárki szabadon letölthet magának.'>
3 hozzászólás

zsenikém

7 éve, 3 hónapja és 10 napja

Látom a sírást a Facebook poszt alatt, röhögök az androidosokon! röhögő smiley

válasz erre

Chico

7 éve, 3 hónapja és 10 napja

Végre!!!!! De állat lesz ha lejön. Két három nap airplane mode. röhögő smiley

válasz erre

ferencziakos

7 éve, 3 hónapja és 10 napja

Már csorog is lefelé! mosolygó smiley Ez jó lesz!

válasz erre