Megjelent iOS-re a Shardlight, a Wadjet Eye Games retro kalandjátéka

2017. március 09.
6.6161
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Hivatalosan is elérhetővé vált az App Store kínálatában a Wadjet Eye Games nagyszerű retro kalandjátéka, avagy a Shardlight, amely eredetileg PC-n kezdte életét, de most 5 euró ellenében bárki iPhone-ra és iPad-ra is begyűjtheti magának ezt a csodát.

A Shardlight ugyanis túlzás nélkül egy minden téren különleges kaland, egy poszt-apokaliptikus sztori, amelyben az emberek egy rejtélyes tüdőbetegségtől haldokolva már beletörődtek a sorsukba, ellenben Amy Wellard, avagy főhősünk nem hajlandó elfogadni ezt az állapotot, ezáltal elhatározza, hogy utolsó erejével megpróbálja megtalálni az ellenszert erre a kórra.

A Shardlight nemcsak a történet, hanem a klasszikus point n click kalandjátékokat idéző játékmenet, a sok-sok jól megírt dialógus és a fejtörők miatt is érdemes a kipróbálásra, amit tovább hangsúlyoz, hogy a PC-s változat korábban kitűnő értékeléseket zsebelt be a szakmától.

Nézd nagyban ezt a videót!



App Store kínálatában a Wadjet Eye Games nagyszerű retro kalandjátéka, avagy a Shardlight, amely eredetileg PC-n kezdte életét, de most 5 euró ellenében bárki iPhone-ra és iPad-ra is begyűjtheti magának ezt a csodát.'>
1 hozzászólás

Femobilos

7 éve, 8 hónapja és 19 napja

De jó hangulata van! Ezekkel az a bajom hogy általáan nagyon rövidek, de mindenképp kipróbálom ezt is!

válasz erre