Megjöttek az első hivatalos részletek a Call of Duty Mobile battle royale játékmódjáról

2019. május 22.
5.5521
Az Activision a korábbi szivárgások és találgatások után végre az első hivatalos részleteket is nyilvánosságra hozta a Call of Duty Mobile battle royale játékmódjáról, amiről kiderült, hogy merőben más lesz, mint a Black Ops 4-ből megismert Blackout móka.

Persze átfedések azért lesznek, de az egészet sokkal kisebb léptékben kell majd elképzelnünk annak ellenére, hogy mobilon is egyszerre 100 játékos csaphat majd össze egymással, miközben szólóban, duóban, sőt négyes csapatokban is harcba lehet szállni egymással egy új revive-rendszer társaságában.

Sőt mi több, a Call of Duty Mobile-ban nemcsak FPS-, hanem TPS-nézetből is csatlakozhatunk a csatákhoz, miközben az óriási pálya helyszíneit a Modern Warfare és a Black Ops szériákból válogatták össze, így itt lesz az Estate a Modern Warfare 2-ből, a Crash a Modern Warfare 1-ből, a Diner a Black Ops 2-ből vagy a Launch a Black Ops 1-ből.

A legnagyobb változás a Blackouthoz képest azonban az lesz, hogy a Call of Duty Mobile battle royale módjában biztosan lesznek kaszttok, melyek a spawnolás során specifikus tárgyakkal és fegyverekkel élednek fel újra.
3 hozzászólás

ALBERTI

4 hónapja, 4 napja

Csak jöjjön már ki !

válasz erre

fonemaker

4 hónapja, 4 napja

Nagyon combos lesz ez a cucc!

válasz erre

zsenikém

4 hónapja, 4 napja

Gondoltam hogy kisebb lesz. Ez mégiscsak mobil...

válasz erre