Megkapta a Power Plants frissítést a Plants vs Zombies 2

2017. január 12.
4.8151
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Power Plants név alatt egy igazán jelentős frissítést kapott a tower defense műfajú mobiljátékok egyik legjobbjaként számon tartott Plants vs Zombies 2, amelyet már minden platformon tölthetnek a rajongók.

A kérdéses frissítés lényege, hogy egy halom új Seed Packet-tel gazdagítja az alapokat, amelyeket ráadásul pinátákba rejtettek el a készítők, amelyeket vagy az in-game boltból szerezhetünk be magunknak, vagy a sikeres mérkőzések után juthatunk hozzá egyhez.

Az ezekben megtalálható Seed Packet-ek egyébiránt arra valók, hogy speciális bónuszokat adjanak szeretett növényeink számára, így segítségükkel a Potato Mine például sokkal több krumpliaknát gyárt, mint korábban, a Primal Potato Mine pedig lényegesen erősebbé tehető, de vannak olyan extrák, amelyek újabb specializációkat és fejlesztéseket oldanak fel, amikre újabb stratégiákat is felépíthetünk.

A PopCap kiemelte, hogy ez a frissítés csak a kezdet, terveik szerint a Power Plants után még számtalan hasonló újítás várható az idén a Plants vs Zombies 2-be.

Nézd nagyban ezt a videót!



1 hozzászólás

Mendez

7 éve, 10 hónapja

Soha életemben nem játszottam vele és nem is fogok. Nem értem mit lehet rajta szeretni.

válasz erre